Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1050g7617kcal12.5g4.2g853.7g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1368g4624kcal119g969.9g12.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g480g2880kcal115.2g31.7g259.2g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1200g1656kcal90g63.6g120g0g
Appelsiinimehu, 2 dl270g121kcal0.8g27g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12936g45217kcal931.8g4304.8g2694g1g
Valittu annoskoko6468g22608kcal465.9g2152.4g1347g0.5g
Annoskoko puolitettuna3234g11304kcal233g1076.2g673.5g0.3g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576