Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g175g648kcal7.9g54.3g43.8g6.5g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja175g137kcal29.4g0g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu89g113kcal9.8g0.3g8g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g4.4g2.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1817kcal95g113g107.2g13.8g
Valittu annoskoko648g908kcal47.5g56.5g53.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna324g454kcal23.8g28.3g26.8g3.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674