Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)66g230kcal8.5g46g1g2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g105g89kcal1.5g4.5g7.3g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)115g40kcal1.2g8g0.6g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%192g407kcal34.6g0g23.1g0g
Porkkanaraaste 200g26g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.8g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Pizzamix juusto52g174kcal10.5g3.7g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1917kcal113.8g128.6g91.8g9.2g
Valittu annoskoko648g959kcal56.9g64.3g45.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna324g479kcal28.5g32.2g23g2.3g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891