Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)136g55kcal1.5g9.8g0.7g1.9g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g88g53kcal0.9g3.9g3.5g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g70g18kcal0.7g4g0g1.7g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.7g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 140g135kcal4.2g27.4g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1032kcal69.8g98.8g37.6g13.4g
Valittu annoskoko648g516kcal34.9g49.4g18.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna324g258kcal17.5g24.7g9.4g3.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185