Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 245g134kcal3.9g32.1g0.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g88g315kcal24.5g1.7g23.6g0g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g2103kcal129.6g69.6g149.8g4.2g
Valittu annoskoko647g1051kcal64.8g34.8g74.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna324g526kcal32.4g17.4g37.5g1.1g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023