Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Oltermanni, perinteinen25g90kcal6.3g0g7.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g113g676kcal23.7g7.4g60.8g0g
Rahka, valio25g16kcal2.5g1.1g0.1g0g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu88g151kcal26g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g2617kcal139g58.2g198g14.8g
Valittu annoskoko647g1308kcal69.5g29.1g99g7.4g
Annoskoko puolitettuna324g654kcal34.8g14.6g49.5g3.7g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436