Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.3kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g15g3.7kcal0.4g0.3g0.1g0.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 250g51kcal1.2g9.8g0.1g1.5g
Cantaloupe meloni125g25kcal0.7g5.1g0.1g1.1g
Mansikka 125g58kcal0.6g10.5g0.2g2.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g50g161kcal11g0.7g12.5g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g5g2.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g7g6.7kcal0.1g1.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g999kcal29.6g57.4g68.2g12.2g
Valittu annoskoko648g500kcal14.8g28.7g34.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna324g250kcal7.4g14.4g17.1g3.1g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189