Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 500g3552kcal3.8g2g400g0g
Sokeri510g2071kcal0g509.5g0g0g
Kaurahiutale 640g2395kcal92.8g364.8g46.7g64g
Kaurajauho 220g823kcal31.9g125.4g16.1g22g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 400g154kcal4g24g4g2.4g
Vanilla vaniljakastike gogreen1600g3360kcal8g336g224g8g
Banaani, kuorittu 1400g1218kcal14.8g256.2g5.6g25.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1200g890kcal9g186g4.8g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12940g28923kcal328.6g3607.8g1402.4g269.6g
Valittu annoskoko6470g14462kcal164.3g1803.9g701.2g134.8g
Annoskoko puolitettuna3235g7231kcal82.2g902g350.6g67.4g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343