Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.4g3g15g
Porkkana 750g245kcal4.6g41.7g1.5g19.1g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)900g1170kcal162g19.8g54.9g0.9g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi23g74kcal1g3.4g6.3g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g300g480kcal24g15g36g4.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g300g510kcal10.5g16.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12942g7513kcal470.8g701.6g295.2g95.2g
Valittu annoskoko6471g3756kcal235.4g350.8g147.6g47.6g
Annoskoko puolitettuna3236g1878kcal117.7g175.4g73.8g23.8g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964