Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai120g443kcal6g38.3g30g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4g36kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Juustoraaste Arla Magre 17%30g84kcal8.7g0.7g5.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1764kcal91g102.8g110.6g13.6g
Valittu annoskoko648g882kcal45.5g51.4g55.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna324g441kcal22.8g25.7g27.7g3.4g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249