Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal20g137.1g2.4g6.9g
Sokeri 128g520kcal0g128g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow94g518kcal0.8g0.8g56.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g48kcal4.1g0.1g3.4g0g
Piimä, rasvaton (Valio)75g24kcal2.5g3.4g0g0g
Mustikka metsä- 113g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3676kcal56.4g556g126g21.2g
Valittu annoskoko648g1838kcal28.2g278g63g10.6g
Annoskoko puolitettuna324g919kcal14.1g139g31.5g5.3g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105