Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi268g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g7.4g27kcal3.3g2.9g0.4g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl54g182kcal7.5g30g3.6g5.9g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.8g3.1g9.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 27g144kcal0.2g0.2g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2653kcal80.6g454g48.2g45g
Valittu annoskoko648g1327kcal40.3g227g24.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna324g663kcal20.2g113.5g12.1g11.3g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383