-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g225g56kcal2.9g9g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow84g21kcal0.8g4.1g0.3g0g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g999kcal96.2g38.2g50.2g4g
Valittu annoskoko648g500kcal48.1g19.1g25.1g2g
Annoskoko puolitettuna324g250kcal24.1g9.6g12.6g1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479