Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g102g458kcal7.8g69.2g16.3g3.7g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g23g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g113g402kcal6.6g3.4g40.1g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g113g305kcal9g13.6g22.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g170g187kcal0.8g25.4g8.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 34g101kcal0g7.1g5g0g
Kahvilikööri34g97kcal0g11.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.5g16kcal3.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g181kcal0g45.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3940kcal56.8g359.2g231g7.4g
Valittu annoskoko648g1970kcal28.4g179.6g115.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna324g985kcal14.2g89.8g57.8g1.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743