Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)62g198kcal11.7g9.3g12.3g0g
Kookosrasva (Cocos)309g2746kcal0g0g308.6g0g
Vispikerma, Milbona103g370kcal2.1g2.8g39.1g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g41g271kcal10.7g4.5g24.3g0.8g
Murot, Rice Crispies21g78kcal1.2g17.9g0.2g0.2g
Makeutusjauhe, Rainbow10g41kcal0.2g10g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly103g147kcal15.4g9.3g5.7g56.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g7701kcal82.6g107.6g780.4g115.2g
Valittu annoskoko648g3851kcal41.3g53.8g390.2g57.6g
Annoskoko puolitettuna324g1925kcal20.7g26.9g195.1g28.8g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868