Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g190g972kcal16.9g55.5g76g11.2g
Voi, 1 tl, 5 g134g979kcal1.3g1.3g107.3g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton17g54kcal3.9g1.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 134g191kcal16.8g0.4g13.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl168g570kcal3.4g5g58.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g5576kcal84.6g139g518.4g22.4g
Valittu annoskoko648g2788kcal42.3g69.5g259.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna324g1394kcal21.2g34.8g129.6g5.6g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347