Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g200g440kcal22g18g32g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g87kcal4g17.2g0.2g3.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 35g17kcal0.4g3.3g0.1g0.6g
Suolapähkinä 1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1269kcal54.2g84.2g80.8g9.6g
Valittu annoskoko648g635kcal27.1g42.1g40.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna324g317kcal13.6g21.1g20.2g2.4g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125