Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Sokeri 156g633kcal0g155.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g240g1394kcal52.6g22.8g121.4g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g6160kcal140.6g360.4g461.8g50g
Valittu annoskoko648g3080kcal70.3g180.2g230.9g25g
Annoskoko puolitettuna324g1540kcal35.2g90.1g115.5g12.5g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606