Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 451g130kcal4.5g20.7g1.4g8.1g
Vehnälese 6.8g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g45g153kcal0.9g1.4g15.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g68kcal6g0.2g4.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g743kcal24.6g48.8g44.8g21.2g
Valittu annoskoko648g372kcal12.3g24.4g22.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna324g186kcal6.2g12.2g11.2g5.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060