Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g300g2190kcal3g3g240g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.8g2.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 6000g2315kcal9.6g489.6g5.4g90g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g10421kcal29.4g1320.6g495g180g
Valittu annoskoko6480g5210kcal14.7g660.3g247.5g90g
Annoskoko puolitettuna3240g2605kcal7.4g330.2g123.8g45g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339