Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1593g2272kcal199.1g4.8g163.2g0g
Perunajauhot,rainbow1448g4691kcal1.4g1172.8g1.4g20.3g
Sokeri 1231g4995kcal0g1229.5g0g0g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Mansikka 852g397kcal4.3g71.6g1.7g16.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g426g1660kcal0g417.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 852g350kcal8.5g34.9g6.8g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g28857kcal430.4g5889g346.2g136.4g
Valittu annoskoko6480g14429kcal215.2g2944.5g173.1g68.2g
Annoskoko puolitettuna3240g7214kcal107.6g1472.3g86.6g34.1g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386