Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g1047g5027kcal55.5g670.3g240.9g10.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g299g1376kcal1.5g1.5g152.6g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1496g8378kcal119.7g553.6g628.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1197g3052kcal70.6g38.3g286.1g0g
Sokeri 382g1550kcal0g381.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu718g905kcal79g2.2g64.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g119kcal0g29.6g0g0g
Liivate 24g84kcal20.5g0g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1197g4069kcal23.9g35.9g418.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g49122kcal741.4g3425.6g3583g21.2g
Valittu annoskoko6480g24561kcal370.7g1712.8g1791.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna3240g12280kcal185.4g856.4g895.8g5.3g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664