Pekoni-broileri tuorejuustolla

Broilerin rintafile nuiji vähän isommaksi levitä haluamasi tuorejuusto pintaan ja kääri pekonilla ensin pystysuunnassa että saat päät kiinni ja sitten pyöritä kaksi pekonin siivua poikittain.

Koko komeus uuniin 200 astetta n. tunti anna hetki levähtää uunista oton jälkeen.

Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa

on hyvää.....

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

St74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni Pirkka2080g6032kcal291.2g20.8g540.8g0g
Yrttilevite, tuorejuusto, marg., valkosipuli 1200g4625kcal28.9g36.6g486.8g6.4g
Broilerin minuuttileike rintafileestä (Familia), annos 300g3200g3520kcal736g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g28354kcal2112.2g114.8g2183.2g12.8g
Valittu annoskoko6480g14177kcal1056.1g57.4g1091.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna3240g7089kcal528.1g28.7g545.8g3.2g
Arvot/100g100g219kcal16.3g0.9g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227594