Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3588g757kcal43.1g122g7.2g75.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1794g502kcal10.8g106.7g3.6g44.8g
Sipuli (kuorittu)897g242kcal11.7g43.1g1.8g15.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g2.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Oliiviöljy 121g1071kcal0g0g121.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g5453kcal131.2g621g267.4g270.6g
Valittu annoskoko6480g2727kcal65.6g310.5g133.7g135.3g
Annoskoko puolitettuna3240g1363kcal32.8g155.3g66.9g67.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118