Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1722g7750kcal111.9g1033.4g361.7g53.4g
Voi, 1 tl, 5 g359g2619kcal3.6g3.6g287g0g
Mascarpone (250g)1794g9365kcal80.7g80.7g968.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1435g4880kcal28.7g43.1g502.3g0g
Baileys, Irish Cream, Original718g2512kcal23g143.5g112.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g129g421kcal9.7g69.8g9g3.4g
Liivate 323g1126kcal276.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g57346kcal1068.2g2748.2g4483.6g113.6g
Valittu annoskoko6480g28673kcal534.1g1374.1g2241.8g56.8g
Annoskoko puolitettuna3240g14337kcal267.1g687.1g1120.9g28.4g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242