Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1800g2250kcal378g0g81g0g
Pekoni (Dulano)420g1075kcal75.6g13.4g79.8g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Palsternakka 1200g763kcal6g141.6g4.8g54g
Selleri, annos 50g450g63kcal4.5g13.5g0g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g10018kcal947.8g443.6g456g151.8g
Valittu annoskoko6480g5009kcal473.9g221.8g228g75.9g
Annoskoko puolitettuna3240g2505kcal237g110.9g114g38g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067