Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g2064g1920kcal20.6g454.1g20.6g20.6g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g224g67kcal1.6g24.7g0.4g6.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g1795g5206kcal114.9g193.9g448.8g3.6g
Liivatelehti, gelatiini63g219kcal53.8g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)224g94kcal22g3.4g0.2g0g
Sokeri763g3097kcal0g762.1g0g0g
Keksi, kaurakeksi 1122g5078kcal70.1g674.9g223.7g37.9g
Voi 224g1628kcal2.7g0.9g182.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g34618kcal571.4g4228g1752.4g137.6g
Valittu annoskoko6480g17309kcal285.7g2114g876.2g68.8g
Annoskoko puolitettuna3240g8654kcal142.9g1057g438.1g34.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891