Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale2400g3120kcal432g52.8g146.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1280g4096kcal176.6g742.4g41g105g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 680g1768kcal183.6g0g115.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2000g1200kcal20g90g80g12g
Sinappi 120g158kcal5.3g16.9g7.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g20684kcal1635g1804.2g780.4g238g
Valittu annoskoko6480g10342kcal817.5g902.1g390.2g119g
Annoskoko puolitettuna3240g5171kcal408.8g451.1g195.1g59.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789