Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1200g2040kcal240g0g120g0g
Keräkaali, 100g4500g1080kcal54g153g9g94.5g
Fondue, puolet paketista 220 g150g330kcal30g15g25.5g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g300g972kcal41.4g180.3g9.3g31.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g9044kcal739g728.2g329g262.6g
Valittu annoskoko6480g4522kcal369.5g364.1g164.5g131.3g
Annoskoko puolitettuna3240g2261kcal184.8g182.1g82.3g65.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116