Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1020g275kcal13.3g49g2g17.3g
Pekoni rasvainen 540g2030kcal64.8g0g199.8g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1680g3696kcal188.2g42g319.2g1.7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3240g1774kcal51.5g424.8g5.5g27.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g15551kcal635.6g1031.6g1053g93g
Valittu annoskoko6480g7776kcal317.8g515.8g526.5g46.5g
Annoskoko puolitettuna3240g3888kcal158.9g257.9g263.3g23.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218