Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2073g7256kcal275.7g1409.8g49.8g78.8g
Sokeri 904g3668kcal0g902.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1861g614kcal61.4g83.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g797g5741kcal8g8g637.9g0g
Neilikka, annos 4g21g77kcal0.7g16.9g0.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g248kcal8.8g47.8g5.6g22.3g
Siirappi 744g2244kcal0.7g551.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g39697kcal710.6g6041g1388g202.2g
Valittu annoskoko6480g19848kcal355.3g3020.5g694g101.1g
Annoskoko puolitettuna3240g9924kcal177.7g1510.3g347g50.6g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450