Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1880g2395kcal405.3g0g84.6g0g
Sipuli kuivattu 72g196kcal7.6g25.3g1.2g25.2g
Fenkoli, annos 100g20g6.2kcal0.2g1.5g0g0.6g
Korianteri, annos 10g20g4kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Chili, jauhettu (), annos 6g10g35kcal1.2g5.5g1.7g3.4g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g1800g720kcal37.8g122.4g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow240g912kcal15.8g23g84g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12964g8940kcal952.4g426.2g363.4g124g
Valittu annoskoko6482g4470kcal476.2g213.1g181.7g62g
Annoskoko puolitettuna3241g2235kcal238.1g106.6g90.9g31g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521