Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g438g105kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen88g122kcal16.6g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)35g43kcal0.8g9.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1298g575kcal46.6g55.2g14.6g22g
Valittu annoskoko649g288kcal23.3g27.6g7.3g11g
Annoskoko puolitettuna325g144kcal11.7g13.8g3.7g5.5g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741