Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 525g401kcal90.6g0g3.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g236kcal0g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1299g1327kcal183.8g9.4g60.4g3.4g
Valittu annoskoko649g663kcal91.9g4.7g30.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna325g332kcal46g2.4g15.1g0.9g
Arvot/100g100g102kcal14.2g0.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638