Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio50g70kcal1.4g3.3g6g0g
Kirjolohifilee 125g207kcal21g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 18g13kcal0.8g2.3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g7.3kcal0.8g1g0.1g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g15g2.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 25g44kcal4.4g0g2.9g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1299g827kcal63.6g41.2g46g3.4g
Valittu annoskoko650g413kcal31.8g20.6g23g1.7g
Annoskoko puolitettuna325g207kcal15.9g10.3g11.5g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890