Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1389g3987kcal45.8g944.7g2.8g118.1g
Sokeri 1667g6767kcal0g1665.4g0g0g
Voi 1111g8062kcal13.2g4.4g903.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)611g770kcal67.2g1.8g55g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g39447kcal255.2g5297.6g1922.6g236.4g
Valittu annoskoko6496g19724kcal127.6g2648.8g961.3g118.2g
Annoskoko puolitettuna3248g9862kcal63.8g1324.4g480.7g59.1g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161