Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4890g1174kcal58.7g166.2g9.8g102.7g
Oliiviöljy 377g3336kcal0g0g377.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original279g196kcal11.2g22.4g8.4g8.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)279g56kcal0g18.2g0g0g
Valkosipuli 168g182kcal13.2g27.3g1g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 419g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g9884kcal166.2g468.2g792.8g229.2g
Valittu annoskoko6496g4942kcal83.1g234.1g396.4g114.6g
Annoskoko puolitettuna3248g2471kcal41.6g117.1g198.2g57.3g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318