Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2798g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1599g3541kcal279.8g0g271.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g999g410kcal14g81g3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli800g1439kcal68g17.6g119.9g0g
Ketsuppi, Felix216g194kcal2.2g45.3g1.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Persilja40g4.8kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g11424kcal737.2g294.8g812g6.4g
Valittu annoskoko6496g5712kcal368.6g147.4g406g3.2g
Annoskoko puolitettuna3248g2856kcal184.3g73.7g203g1.6g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674