Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 619g883kcal77.3g1.9g63.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1406g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1294g4439kcal131.8g905.5g15.5g45.3g
Leivinjauhe 56g99kcal2.9g21.3g0g0.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%675g1485kcal20.2g33.7g135g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 562g256kcal16.9g27g8.4g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Sokeri 169g685kcal0g168.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g169g1232kcal1.7g1.7g135g0g
Mansikkahillo 1406g3183kcal7.9g758.4g1.4g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g25434kcal517.4g4061g717.4g116.6g
Valittu annoskoko6496g12717kcal258.7g2030.5g358.7g58.3g
Annoskoko puolitettuna3248g6359kcal129.4g1015.3g179.4g29.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262