Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 706g5122kcal8.4g2.8g574g0g
Sokeri 300g1218kcal0g299.8g0g0g
Kaurahiutale 565g2114kcal81.9g322g41.2g56.5g
Vehnäjauho, sunnuntai688g2410kcal82.6g488.8g14.5g20.7g
Mansikka, Tuore3530g1518kcal17.7g296.6g7.1g67.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g706g3947kcal59.3g388.3g240.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g32657kcal499.8g3596.6g1753.8g288.6g
Valittu annoskoko6496g16328kcal249.9g1798.3g876.9g144.3g
Annoskoko puolitettuna3248g8164kcal125g899.2g438.5g72.2g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569