Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g1703g4717kcal30.8g1276.7g2.6g114.1g
Saksanpähkinä 3784g25742kcal556.3g124.9g2467.8g601.7g
Kookoshiutale 662g4377kcal53.8g42.4g427.4g108g
Hunaja 284g938kcal1.4g229.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g38g138kcal1.3g30.1g1.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g71822kcal1287.2g3406.8g5798.2g1647.6g
Valittu annoskoko6496g35911kcal643.6g1703.4g2899.1g823.8g
Annoskoko puolitettuna3248g17956kcal321.8g851.7g1449.6g411.9g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742