Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2250g675kcal22.5g135g4.5g22.5g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Vesi3149g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light450g810kcal37.8g16.6g67.5g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g753kcal22.4g153.7g2.6g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12996g6033kcal191.8g655.6g292g72.6g
Valittu annoskoko6498g3017kcal95.9g327.8g146g36.3g
Annoskoko puolitettuna3249g1508kcal48g163.9g73g18.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323