Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.3g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g6.3g11kcal0g0.6g0g0g
Mustikka19g6.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)3.1g12kcal0.4g1.7g0.3g0.3g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g288kcal6.2g40.4g8.6g2.6g
Valittu annoskoko65g144kcal3.1g20.2g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna33g72kcal1.6g10.1g2.2g0.7g
Arvot/100g100g222kcal4.8g31.1g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956