Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g5g18kcal0.7g3.5g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kaurahiutale 3.3g13kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g8.4g4.7kcal0.8g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow16g16kcal3.1g0.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g218kcal14.8g24.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko65g109kcal7.4g12.4g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g55kcal3.7g6.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g167kcal11.4g19g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499