Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vadelma 25g10kcal0.3g1g0.2g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1.3g3.6kcal0g0.7g0g0.5g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 5g14kcal0.8g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.4kcal1.5g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g7.5g31kcal5.8g0.5g0.7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)7.5g26kcal1g4.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g226kcal18.8g18g8g2.8g
Valittu annoskoko65g113kcal9.4g9g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g57kcal4.7g4.5g2g0.7g
Arvot/100g100g173kcal14.4g13.8g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177