Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Margariini 60%, kultarypsi 7.8g42kcal0g0g4.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.2g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tonnikala öljyssä 7.3g14kcal2g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Kevytkerma16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g318kcal14.2g15.6g22g0.6g
Valittu annoskoko65g159kcal7.1g7.8g11g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g80kcal3.6g3.9g5.5g0.2g
Arvot/100g100g245kcal10.9g12g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726