Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g10g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g3g7.6kcal0.5g0.1g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g182kcal16g2.4g11.6g0.4g
Valittu annoskoko65g91kcal8g1.2g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal4g0.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.3g1.8g8.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339