Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g42g58kcal6.2g1.2g3.8g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g13g18kcal0.4g0.3g1.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g10g17kcal0.3g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g186kcal13.8g3.8g14.2g0g
Valittu annoskoko65g93kcal6.9g1.9g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna33g47kcal3.5g1g3.6g0g
Arvot/100g100g143kcal10.6g2.9g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070