Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli, tuore11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)7.8g14kcal0.1g0.3g1.3g0.2g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g31g109kcal3.7g22.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g261kcal8.2g48.6g3.4g1.4g
Valittu annoskoko65g130kcal4.1g24.3g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g65kcal2.1g12.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g200kcal6.3g37.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37760