Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK9g15kcal1.9g0g8.4g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g14g48kcal1.7g9.8g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g8.2g37kcal1.1g0g3.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g252kcal11.2g25.2g26.6g0.6g
Valittu annoskoko65g126kcal5.6g12.6g13.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g63kcal2.8g6.3g6.7g0.2g
Arvot/100g100g193kcal8.6g19.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146